Opis forum
Imię: Bartosz
Mieszkam w Gorzów Wlkp. (lubuskie)
Gram (a raczej będę) Elfem (lvl-1) - w przyszłości TK
Gram ponad 2 lata
Ven: tak (często tylko podsłuch)
W wolnym czasie gram w nogę, siatkę i pokera (przez neta), próbuje też strzelać z własnoręcznie robionych łuków xD , no i L2 oczywiście
Jestem z waszej starej ekipy (chyba najstarszej) grałem na Roxy w smerfach, byłem sorcem, a nick to chyba barti94
Witam
Imię: Mateusz
Skąd jesteś: Tychy
Kim (za)grasz: (jaka postac, lvl,) Support - Swordsinger
Jak długo grasz w l2: Swoją przygodę z Lineage2 zacząłem na jednym z pierwszych prywatnych serwerów Noobwars (C1), grałem także na Dragon Network (Infinity C3), L2Cosmos (C4) i Xeebra (Kamael)
Vent(Tak/Nie): Zarowno TS jak i Teamspeak, mam bardzo dobry Headset
EDIT: Co robisz w wolnym czasie: Obecnie gram w World of Warcraft, ale w grze nie robie nic poza raidowaniem Ulduar dwa/trzy razy w tygodniu, dlatego tez chcialbym zagrać znow w L2. Poza MMO interesuje się też Manga/Anime, grami fabularnymi.
Dla ciekawskich - Moj profil na WoWarmory - http://eu.wowarmory.com/character-sheet … sh&n=Govin
Ostatnio edytowany przez Sylvane (2009-06-25 08:51:20)
Sylvane napisał:
Co robisz w wolnym czasie: gram? nie sadze zeby obchodzilo Was cokolwiek innego
A może akurat zajmujesz się czymś co byłoby przydatne dla klanu np. grafiką komputerową, a może grasz w inne sieciówki i moglibyśmy pograć dla odstresowania w coś innego niż l2, a może pracujesz w tej samej branży co inni klanowicze i mielibyście wpólne tematy w off topicu, a może jesteś marynarzem i mógłbyś nam poopowiadać o dalekich wyprawach dookoła świata, a może jestes politykiem i wyjśniłbyś nam co sie wreszcie na tej wiejskiej wyprawia, a może jesteś alpinistą wysokogórskim i chciałbyś nam uświadomić jak to jest odmrozić sobie nos 5800 m.n.p.m, a może naprawiasz telewizory i poradzisz mi jak naprawić włącznik w starym telewizorze "no name", a może masz audi a4 1.9 tdi i powiesz mi czy też szarpie Ci na rozgrzanym silniku (afn) przy niskich obrotach, a może skakałeś ze spadochronem i powiesz mi jak się w to wkręcić, a może również Twoim marzeniem jest wycieczka do Indii żeby wreszcie na własne oczy zobaczyć ten zajebisty biały pałac Mahardży, a może poprostu tak jak niektórzy jesteś zwykłym leniem i porozmawiamy o sposobach na zabicie nudy, a może POPROSTU COKOLWIEK, dla mnie rubryka "co robisz w wolnym czasie" jest ważna, dlatego nie obrażę się jeśli ją uzupełnisz w sposób który nie będzie przesadnie obnażał Twojej prywatności a zarazem po krótce przedstawi nam Twoje hobby, pasje, zainteresowania, bo mam nadzieję że wszyscy takie posiadamy poza L2
Pozdrawiam
/Edit To oczywiście dla wszystkich "rekrutów", nie tylko dla Sylvane
Elpy
Imię: Piotrek
Skąd jesteś:Kolobrzeg
Kim grasz: (jaka postac, lvl,) Spoil (ewentualnie inna clasa)
Jak długo grasz w l2:ok. 3 lat . Przygode zacząlem na serwerze Graveland C5 do Interlude. Pozatym masa serverow HR oraz MID
Vent(Tak/Nie):
Tak
Co robisz w wolnym czasie: Gram , tancze xd
Chcialbym doloczyc do waszego klanu. ))
Serdecznie pozdrawiam.
Hardcorova
Ostatnio edytowany przez Hardcorova (2009-06-25 12:25:09)
Elpy
Imię:Patryk
Skąd jesteś: Kołobrzeg
Kim grasz:myslałem nad crafetm
Jak długo grasz w l2: ok.3lata , wiekszosc serwerów to HR , ale byly tez MID
Vent(Tak/Nie):only ts
Co robisz w wolnym czasie:gram w l2
chetnie chcialbym dołączyć do waszego clanuxD
Imię: Artur
Skąd jesteś: Kępno/Wielkopolska
Kim grasz: (jaka postac, lvl,) DA aktualnie 17 lvl.. Nick: PogromcaMoczu
Jak długo grasz w l2: 2 lata
Vent(Tak/Nie):NIE;p
Co robisz w wolnym czasie:L2 oraz plemiona.pl
Imię: Wojtek
Gdzie Mieszkasz: Czechowice-Dziedzicach (obok Bielska-Białej)
Gram: Orc Raider (lvl) 34 (będe) Destro
Jak Długo Grasz W L2: 4,5lata
Co Robisz W Wolnym Czasie(poza graniem w L2): gram pilkę nożną, w siatkówkę, jeżdze na rowerze, oglądam telewizor
Z Kąd Wiesz o Klanie I Czemu Chcesz Dołączyc: wasz klan polecił mi kolega z L2 o niku Ahead, mówił że to bardzo fajny klan, a poza tym widziałem wasz klan na innym serwie i nawet graliscie spoko
Imię:Bracia Tomek i Wojtek(gramy jedną postacią przez co mamy o wiele większy online)
Skąd jesteś:Łódź
Kim grasz: (jaka postac, lvl,)
PR 52
Jak długo grasz w l2:
3 lata
Vent(Tak/Nie):Wole TS'a ale vent też może być
Co robisz w wolnym czasie:
Najbardziej lubię grać w piłkę. Jestem kibicem Widzewa Łódź. Lubię spotkania z przyjaciółmi oraz wypady na miasto. Sporo gram na komputerze i przeważnie tylko w L2.
Imię: Paweł
Skąd jesteś: Warszawa
Kim grasz: PW lvl-54
lvl nie imponuje ale gram 4 dni i większość czasu spędziłem na spoilu żeby zrobić PL' set
Jak długo grasz w l2: 4 lata
Servery: Klany: Nicki:
Existence (Inquisition) Brulion
Beyond (Dune) Mardok
Supremex15 (Tower) Mardok
Celes (Lextalionis) Allen
Roxy (BractwoMroku) Saret
BFDR (brak) Seyonne
Vent(Tak/Nie): Tak
Co robisz w wolnym czasie: grzebie w samochodzie, gram w painball'a / ASG, czytam książki / mangę, na kompie mam tylko L2 i mozille :>
Ostatnio edytowany przez Alllen (2009-07-09 11:36:55)
Imię: Marcin
Skąd Jesteś: Tychy
Kim Grasz: BladeDancer lvl 55
Jak długo grasz w L2: 2,5-3 lata
Ventrillo/TeamSpeak: Tak/Tak
Co robisz w wolnym czasie: w wolnym czasie lubię spotykać się z przyjaciółmi, chodzić na koncerty, jeździć na rowerze/rolkach a także pogrywam w Call of Duty 4.
To tyle o mnie mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pomyślnie i będę mógł zacząć grę wspólnie z wami.
Ostatnio edytowany przez Zorkan (2009-07-09 11:39:26)
Imię: Michał
Skąd jesteś:Wrocław
Kim grasz: (jaka postac, lvl,) : Warlock 30+[zaczałem wczoraj]
Jak długo grasz w l2:2.5-3 lata
Vent(Tak/Nie):Tak
Co robisz w wolnym czasie: Wychodzę z kumplami na dwór, gram w Cod'a 4 | C&C:Generals, oraz czytam Sapkowskiego/Terrego Pratcheta.
Dodam że zależy mi na klanie w ktorym jest mila atmosfera, duza ilość pvp.
PozdrO